Visitkort

Skrevet udfra informationer vedrørende visitkort herinde fra: http://visitkortguide.dk

Så har du en helt ny batch af smukt trykte visitkort. Du har arbejdet på design, perfektioneret din branding og føler sig sikker på, at de sætte hele dig og din virksomhed i en slående og mindeværdig måde. Nu er det hele handler om at få dem til folk, så de kan gøre deres arbejde.

Den måde du præsenterer dine visitkort til folk kan sige så meget om dig som gør kortene selv, så det giver mening at tænke over, hvordan og hvornår du giver dem til folk. Vil du uddele dem ud til alle, du møder dog kortvarigt, eller reservere dem til dem, du er interesseret i at følge op med efter du har haft en engagerende samtale?

Uanset hvilken strategi du beslutter at følge, huske disse få enkle tips til at sikre dine kort har den bedste chance for at gøre det rette indtryk.

1.. Hold dine kort i en kortholder, der er pæn og nem at åbne. Du ønsker dine kort til at være så skarp og ren som den dag de kom fra trykkeriet, når du overgiver dem. Kort, der er blevet gemt ubeskyttet i en lomme kan have hund-eared hjørner og ser mindre end deres bedste. Men sørg for, at kortindehaveren du bruger, er enkel at åbne, og du vil være i stand til at udlevere et kort glat uden nogen fumle rundt.

2.. Præsenter kortet med forsiden opad, og teksten står den person, du giver det til. Så når de giver det et første høflig øjekast, de vil være i stand til at tage i hovedbudskabet straks, uden at slå den over, eller værre at lægge den væk ulæst. Kontakter, der sætter væk kortene uden at læse dem først er langt mindre tilbøjelige til at forbinde dit kort med din samtale efter begivenheden, er som hidtil mindre tilbøjelige til at følge op.

3.. Når du modtager kort fra andre gøre dem den høflighed at læse deres kort. Måske kommentere eller stille et spørgsmål, før du sætter deres kort væk omhyggeligt. Hvis du har en kortholder med to lommer, bruge den ene side for kort, som du får. Behandling et kort med omhu snarere end blot skubbede det tilfældigt i en lomme, giver det budskab, at du sætter pris på den nye kontakt, du har lavet og planlægger at følge op.

4.. i nogle kulturer anses det respektløst at skrive på visitkort. Hvis du er møde med mennesker fra en anden kultur fra din egen, så sørg for, at du har tjekket ud etikette, der gælder for dem og respektere.

5.. Nogle netværk artikler rådgive give mere end ét kort til nye kontakter, så de kan give dem videre til andre. Brug denne strategi med diskretion, fortrinsvis vente indtil bad. Det kan ofte være for påtrængende. Det eneste virkelig virker, når du har etableret et oprigtigt interesseret samtale, så din nye kontaktperson er oprigtig om at ville videregive dine oplysninger til venner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>