Derfor går proteinpulver og træning hånd i hånd

Når du træner, så går du ind og arbejder med dine muskler. Og når du gør det, så kommer de til et stadie, hvor de har brug for protein. Det er noget, du ikke må ignorere, for hvis du gør det, så kommer du til at gøre noget som ikke er godt for din krop i modsætning til hvad du måske går og tror, nu da du i det mindste har trænet den. Men at træne den er faktisk ikke nok. Din krop skal efter træning opleve et højt niveau af samarbejde fra din side for at den ser en effekt af at have trænet. Derfor er noget af det første du skal gøre efter din træning, at indtage noget med proteinpulver, og på denne måde vise din krop at i er på samme side og at du gerne vil gøre den det bedste og give den de bedste vilkår for at kunne blive så stærk, som du i fitness fortæller den at du gerne vil have, den skal være. Giv den derfor proteinpulver hver eneste gang, den har haft en god træning, og se den takke dig ved at give dig større muskler, og mærk dig takke dig selv.

Jeg drikker noget med proteinpulver så snart min træning er færdig

Min strategi er at drikke noget med proteinpulver så snart min træning er færdig. Og noget må jeg gøre rigtigt, føler jeg, for jeg ved at jeg er begyndt at kunne se en rigtig god og mærkbar forskel på min krop, når jeg har trænet, og jeg er helt sikker på at det proteinpulver jeg indtager bør tillægges noget af grunden til dette, fordi jeg kunne se en forskel så snart jeg begyndte på proteinpulver. Nu stopper jeg så ikke igen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>