Du skal måske vide mere om solvarme

Jeg har fået en ide, og det er at jeg gerne vil hjælpe til, at der kommer flere personer i verden, der skal vide noget mere om solvarme. For solvarme er et emne, som er godt, og som det kan være godt at finde ud af noget mere om, for det er noget der på alle måder vil være til gavn for menneskeheden, og jeg vil så starte i det små, og det vil jeg gøre lige her. Når jeg nu har så stort et mål om at få udbedret hele verdens viden om solvarme, så kan man måske spørge sig selv, hvorfor jeg skriver de tekster, jeg gør, på dansk. Men det vil jeg her forsvare. Fordi, når solvarme er noget jeg vil skrive om på dansk, så er det fordi jeg vil starte lokalt med at få udbredt den viden, der er om det om solvarme her i landet.

Vi starter med solvarme i Danmark

Det er ikke det sted jeg håber på at ende med dette projekt, altså inden for landets grænser. Men det er en måde at starte projektet på, og det kan have rigtig høj værdi for vores land. På den måde kan vi nemlig være et eksempel på et land, der går i front, når det kommer til solvarme. Tænk, hvis vi i dette land får installeret langt mere solvarme per indbygger end andre lande gør, så vil vi også kunne konstituere det gode eksempel, som de andre lande kan lære noget af. De kan altså lige pludselig komme til os, når de har brug for viden om solvarme. Og så kan vi stolt dele ud af den viden som vi blandt andet har fået os ved at dele den med hinanden. Så simpelt, når det skal være.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>