Problemer med hundefoder

Jeg kender stort set ikke en eneste der har haft problemer med hundefoder. Det viste sig så alligevel, at jeg skulle være en af de eneste i hele verden, der var så heldig at ende med at få problemer med hundefoder. Der er jo slet ingen tvivl om, at hvis du lige tænker dig lidt om, så er det meget svært at lave problemer med hundefoder. Det var dog sådan, at jeg for nogle uger siden holdte en stor fest. Til denne fest, skulle der selvfølgelig spredes en masse hundefoder, og det gjorde altså, at jeg dagen efter min fest, kunne bruge utroligt lang tid på at samle en masse hundefoder. Det var et stort problem, og der er jo slet ingen tvivl om, at uanset hvad man har af holdninger til hundefoder, så lugter det ikke ret godt. Det er en skam, og det var også grunden til, at jeg var så træt af dette. Det er dog ikke desto mindre ret sjovt, og jeg håber virkeligt også, at folk meget snart er klar over, hvad der lige kommer til at ske. Det er nemlig ret sjovt, og jeg håber sådan set, at der en eller anden dag, nok skal ende med at ske et eller andet. Ikke desto mindre, så håber jeg da virkeligt at der nok skal ende med at ske et eller andet. Der er jo ingen tvivl om, at når det lige begynder at give lidt mere mening, så er jeg virkeligt sikker på, at du også nok skal ende med at få ret til dette. Det er altså ret sjovt, og jeg håber virkeligt også, at du er i stand til at forstå, hvor store problemer jeg rent faktisk havde med at samle alt dette hundefoder op efter min fest. Det var både stanken men også alle de små stumper, som gav mig meget store problemer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>