Anderledes men god parfume

Jeg har købt en meget billig parfume: http://madpaafarten.dk/?p=14 , herinde, og der er slet ingen tvivl om, at den virkeligt er noget helt for sig selv. Det er faktisk ikke fordi den er dårlig, den er bare meget anderledes. Der er altså slet ingen tvivl om, at når det først er gået op for mig, hvad der rent faktisk skal til, så er jeg også helt sikker på, at der virkeligt nok skal ende med at ske et eller andet. Det er nemlig sådan, at vi i dag lever i en verden, hvor det er forventet at den parfume som vi bruger er af et bestemt mærke. Det mener jeg dog helt sikkert ikke at det er sådan. Jeg mener faktisk at det i stedet er sådan, at vi er vant til en hvis form for kemiske dufte, som vi efterhånden har vænt os til. Der er altså slet ingen tvivl om, at det moderne samfund i dag har gjort, at vi har nogle lyster til at have visse ting. Det er altså derfor også gået op for mig, at der slet ingen tvivl er om, at det virkeligt er vigtigt at finde ud af, om det virkeligt er nødvendigt at finde ud af, hvad der virkeligt skal ske. Jeg er altså helt sikker på, at når det kommer til et vist punkt, så er jeg helt og aldeles overbevidst om, at når vi alle sammen en eller anden dag finder ud af, hvad der rent faktisk skal til, så er jeg også helt sikker på, at vi alle sammen ender med at finde ud af, hvad der i virkeligheden skal ende med at ske. Jeg er dog så sikker i min sag, at der virkeligt skal ret meget til, og jeg er faktisk noget så sikker på, at når det på et eller andet tidspunkt får op for folk, at ting som parfume rent faktisk godt kan manipuleres, så vil flere også bruge en billig parfume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>