Skibriller er blevet en normalitet blandt skiløbere

Når det kommer til beskyttelse af øjnene på pisterne har du to primære muligheder – beskyttelsesbriller eller solbriller. Udover blot at se cool, kan sport beskyttelsesbriller og solbriller til at beskytte dine øjne mod ultraviolette stråler, sne, vind og andre skadelige elementer, du kan støde på, mens på bjerget. Men når du køber briller eller solbriller, er det vigtigt at overveje fordele og ulemper forbundet med hver.

Mange garvede hældning veteraner vælger sportsmasker, på grund af de mange fordele, de leverer i løbet af solbriller. En af de primære årsager skiløbere og snowboardere vælger beskyttelsesbriller skyldes det faktum, at de dækker en stor del af ansigtet. Dette er ikke kun holder dit ansigt varmt, men også hjælper med at beskytte dine øjne fra vind, is eller eventuelle uforudsete genstande såsom en gren. Skibriller også tendens til at have større linser, som giver en større synsfelt i forhold til traditionelle solbriller.

På den anden side også skibriller har nogle iboende ulemper. Mange skibriller er besværlige som kan gøre dem ubehageligt at have på. Større skibriller kan også være uforeneligt med visse ski hjelme også. Et andet fælles klage over skibriller er deres tendens til at tåge op. Men du kan undgå slørede udskrifter ved at købe anti-dug skibriller med en forebyggende belægning eller ventilationssystem.

Solbriller

Ski solbriller er generelt lettere og mere behageligt at have på end beskyttelsesbriller, som kan være gavnlige, når du navigerer ned et bjerg. Det er også meget lettere og ofte mere overkommelige at finde recept linser til solbriller i forhold til vintersport beskyttelsesbriller så godt. Hertil kommer, at solbriller ikke dugger så ofte som dine grundlæggende beskyttelsesbriller.

Desværre er der også adskillige ulemper forbundet med solbriller også. For eksempel behøver solbriller ikke sikre så tæt til dit ansigt som beskyttelsesbriller gør, efterlader dine øjne mere udsat for vind, is og andre farer, du kan komme på tværs på bjerget. Solbriller også en tendens til at være mere skrøbelige end skibriller på grund af deres glas linser. Men du kan købe briller med polycarbonat linser til at negere denne risiko. Derudover anbefaler vi, polariserede solbriller, da de forhindrer solen blænding, som kan forringe synet på pisterne!

Uanset om du har besluttet at gå med sport solbriller eller beskyttelsesbriller, vil de højst sandsynligt ikke være den dyreste gear du køber, men de kan vise sig at være en af ​​de vigtigste. Før din næste rejse, af din lokale ski shop stoppe og afhente et par af høj kvalitet solbriller eller vintersport beskyttelsesbriller, vil dine øjne takke dig for det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>