Sådan skriver do seo artikler

Er outsourcing opgaven med at skrive SEO(http://seohaj.dk)  artikler det rigtige valg ..? Ja det er! Betyder det spare dig både tid og penge til at gøre dette ..? Selvfølgelig gør det det! Er det nemt at få denne opgave outsourcet ..? Hmmm …

Hvis du administrerer din virksomhed ved dig selv, så er der ingen tvivl om, at have dine SEO artikler outsources er den rigtige beslutning. Spørgsmålet er … Kender du den bedste praksis ved outsourcing slags opgaver? Tænker at outsourcing artikler er en “cut og tør” proces, der ikke kræver megen tanke er en stor fejltagelse.

Her er 5 af de bedste tips, som du bør huske, når outsourcing dine artikler:

Køb Copyscape at sikre, at din SEO Artikler er Original

Må ikke få mig forkert, jeg er ikke her for at fremme Copyscape eller noget lignende. Jeg fortæller dig at købe Copyscape simpelthen fordi det er det rigtige at gøre. Ligegyldigt hvor mange gange du vil gentage på din jobannonce, at du kun behøver originale artikler / indhold, er risikoen for en person sender dig kopierer indsatte artikler er der stadig. Hvorfor risikere det?

Spørg om prøver af deres mest aktuelle skriftlige SEO artikler

Når du sender jobs, angives det i dine kriterier, som du har brug for dem til at sende dig en prøve af deres skriftlige artikler. De fleste af de online freelance skribenter er temmelig ærlige omkring dette, så de bare sender dig deres skriftlige artikler. Derfra ville du være i stand til at bedømme deres skrivestil og kvalitet.

Interviewe Prospect om deres Indsendte SEO artikler

Efter udsigterne indsende deres prøve artiklen, så spørg dem til vigtige spørgsmål som, hvad deres søgeord er, hvorfor de valgte disse søgeord, hvad de månedlige søgninger er for de søgeord osv. .. Denne måde, ville du vide, hvis forfatteren gør i-fact kender sin SEO, og hvis han er virkelig dem, der skrev artiklen.

Medtag Prisfastsættelse af din SEO artikel i dit job Post Titel

Tilføjelse din sats i titlen nedsætter forekomsten af ​​spamming DRAMATISK!

Understreg, at du har brug for SEO artikler og ikke kun Artikler

Nogle freelancere, især nybegyndere tror, ​​at SEO er den egentlige emne for artiklen, at de vil skrive om. For at sikre at intet som dette sker, at understrege, at du vil have artikler, der er SEO optimeret.

Disse er blot nogle af de bedste fremgangsmåder, som du måske ønsker at overveje, når outsourcing din artikel skriftligt opgaver. Selvom artiklen skriver er tidskrævende og kan være en smule beskatte, bør du forstå, at artiklerne er afgørende for din virksomhed succes. Time management er nøglen i sager som disse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>